Celulit, eterična ulja i male kućne čarolije

 

narudžbe: nina@aromaterra.hr

 

ULJE ZA TRETIRANJE CELULITA 100 ml = 160,00 kn

Eterična ulja atlaskog cedra, čempresa, ružmarina kt. cineol, kadulje, limunskog eukaliptusa i borovice u biljnim uljima lješnjaka, centelle (gotu kola) i makadamije.

 

ULJE ZA TRETIRANJE CELULITA (DOJILJE) 100 ml = 140,00 kn

ULJE ZA PREVENCIJU CELULITA TRUDNICE 100 ml = 140,00 kn

 

GEL ZA TRETIRANJE CELULITA 250 ml = 250,00 - 300,00 kn

Hidrolati atlaskog cedra i čempresa, eterična ulja atlaskog cedra, čempresa, ružmarina kt. cineol, kadulje, limunskog eukaliptusa i borovice, biljna ulja lješnjaka i centelle, ekstakt centelle (gotu kole), kofein, carnitin, ekstrakti spiruline, laminarie, fucusa, sojini izoflavoni.

Kaže jedna korisnica: " ja na čarobnom pripravku već nekoliko dana i rezultati su OČITI!!! koža je jako glatka i imam osjećaj da je zategnutija. i kad stisnem kožu ne vidim celulit! "

Kaže druga korisnica: " ja sam probala upravo taj gel koji nina radi, i mogu rec da su rezultati izvrsni!!! imala sam bas dosta celulita na guzi i po nogama, sad se samo malo jos vidi ispod guze, al nestaje polako. a jos nisam potrosila ni cijelu kutiju!!! "

 

narudžbe: nina@aromaterra.hr

 

Celulit, alge, zeleni čaj i svašta nešto

 

Pakung alge i zeleni čaj 1 kg = 230,00 kn

Zeleni čaj i alge u ovoj kombinaciji snažno sinergistički djeluju na proces detoksikacije i mršavljenja.

Miješa se s vodom u omjeru 1:2.

 

Samozagrijavajući pakung algi 1 kg = 270,00 kn

Ovaj body wrap je idealan termalni preparat za detoksifikaciju, mršavljenje i toniziranje tijela. Efervescentni efekt podiže temperaturu i olakšava penetraciju aktivnih komponenata. Kad se pomiješa s vodom, nastaje fina pasta koja se postepeno zagrijava.

Preparat je u prahu i miješa se s vodom u omjeru 1:1.3.