GDJE KUPITI SASTOJKE ZA IZRADU PRIPRAVAKA?

Sastojke za izradu pripravaka možete kupiti:

A) online putem Web Shopa ili

B) u trgovini na adresi A. Bauera 16, Zagreb

 

Proširene vene - recept sa eteričnim uljima

 

Recept sa eteričnim uljima za prirodno olakšavanje tegoba proširenih vena. Eterično ulje čempresa koristi se za prirodno liječenje problema proširenih i upaljenih vena. Proširene vene na nogama moguće je prirodno liječiti mješavinom biljnih i eteričnih ulja. Ulje za proširene vene možete napraviti sami prema našem receptu. Eterična ulja kao prirodan lijek za proširene i upaljene vene.

 

70 ml macerat centele

30 ml biljno ulje tamanu

30 kapi eterično ulje cedar atlaski

30 kapi eterično ulje cedar virđinijski

30 kapi eterično ulje čempres

30 kapi eterično ulje pačuli

30 kapi eterično ulje limun

 

Terapija izvana NIJE dovoljna i potrebno je koristiti i dodatke prehrani, poput žutog kokotca i pycnogenola.

Pycnogenol® pomaže cirkulaciju povećavajući vazodilaciju što posljedično poboljšava optok krvi. Dokazano smanjuje otekline nogu i stopala. Do danas je izvršeno 15 kliničkih studija na ukupno 748 pacijenata koji pate od kronične venske insuficijencije. Dokazana je efikasnost ovog proizvoda u smanjenju otečenih vena na nogama, znatno veća od ekstrakta divljeg kestena. Pycnogenol® značajno umanjuje probleme povezane s kroničnom venskom insuficijencijom, poput bolova, grčeva, teških nogu i crvenila, slučajeva u kojima se divlji kesten pokazao neefikasnim. Pycnogenol® također štiti osobe koje često dugotrajno putuju, posebno avionom, od pojave tromboze.

Kvalitetna, kemotipizirana eterična ulja, hladno prešana biljna ulja i kvalitetne hidrolate možete naručiti putem Web Shopa ili osobno kupiti u Terra Organici (A. Bauera 16, Zagreb).

Profesionalcima i laicima preporučamo vrhunska Oshadhi eterična ulja.

Pročitajte i članke:

Proširene vene, popucale kapilare, hemeroidi

Gotu kola (centela) - 8 receptura koje ćete obožavati

 

UPOZORENJE: Konzultirati stručnu osobu!

Eterično ulje limuna je fototoksično, 12 sati nakon nanošenja mješavine tretirana područja se ne smiju izlagati UV zrakama.

NAPOMENA: Ukoliko ćete se sami upustiti u izradu mješavina, upozoravamo vas na nužnost korištenja kvalitetnih eteričnih ulja, obzirom na prezasićenost tržišta uljima sumnjive kvalitete. Ne odgovaramo za eventualne štetne posljedice nastale uslijed korištenja ulja loše kvalitete i nepoznavanja djelovanja eteričnih ulja.

Profesionalcima i laicima preporučamo vrhunska Oshadhi eterična ulja.

 

©Sva prava pridržana - AROMATERRA CENTAR